BÉRLÉS MENETE | Audiobérlés

BÉRLÉS MENETE

A bérlés menete, tájékoztató.

Hogyan adhatom le a rendelést?

A bérléshez az eszközöket telefonos, vagy email-es egyeztetés után, nagyobb rendezvénynél pedig személyes bejárás után ajánljuk ki, amennyiben nem tudja, pontosan mire is van szüksége.
Ha konkrétan tudja az igényelni kívánt típusokat, egy megrendelő e-mailben adhatja le számunkra, melyet minden esetben árral együtt visszaigazolunk.
Személyes átvételre csak részegységeket, vagy kisebb értékű, viszonylag kevés szakértelmet igénylő eszközöket adunk ki, melyhez elég egy használati útmutatás. Ezeket megjelöltük. ( Személyesen átvehető )
Ha kiszállítást igénylő eszközöket választ, vagy nem szeretne vele bajlódni, kérheti a kiszállítást mely a legtöbb csomagárban benne van. Ehhez csak a címre, egy telefonszámra, a készenléti időre és kiszállítás részleteire van szükségünk.
( pl.: mikortól van nyitva a helyszín, fel kell e szerelnünk már délelőtt, mert aztán nem lesz rá idő, vagy egyéb fontos információk )
A ki és elszállítási díj  a csomagokhoz építéssel és bontással br.:10.000.- Ft Budapesten belül.
 
 
Átvételi pont, bemutatóterem és nyitva tartás:
Budapest, Fogarasi út 3.
Fogarasi Bussiness Center -1 szint.
Telefon: +3620 437 4914 ( nyitva tartási időben )
 
 
 
 
 
 
 

Mire van szükségem a bérléshez?

- A bérléshez érvényes személyi azonosságot és lakcímet igazoló dokumentumokra van szükség.
- A bérleti díjat minden esetben előre, az eszköz átadásakor,vagy beszerelésekor kérjük el.
- SZEMÉLYES átvételkor, ha még nem bérelt tőlünk, az első alkalommal kauciót is kérhetünk, melynek értéke 5.000.- től -50.000.- Ft ig terjedhet.
 

Hogyan működik a kiszállítás?

A legtöbb csomagárban, Budapesten kiszállítjuk időre a bérelt eszközöket az Ön által igényelt helyre, összeszereljük, beüzemeljük és teljesen készen beállítva adjuk át.
Csak egy konnektorra van szükségünk, minden tartozékot, elemet, állványt, kábelt, ami csak kellhet, akár az Ön saját eszközéhez is hogy beköthessük, mi biztosítunk.
Minden esetben van tartalék is nálunk szinte mindenből, ha esetleg új, tisztázatlan feladat állna elénk, meg tudjuk oldani.
Az elszállítást a rendezvény végén, egy előre egyeztetett időpontban, vagy ha ez még nem ismert, a rendezvény vége előtt 30-40 perccel telefonhívásra reagálva végzünk el zárásra érkezve, a lehető leggyorsabban.
A kiszállítási alsó limit 30.000.- Ft.
 
Honnan - hová lehet eszközöket bérelni?
Raktárunk Budapesten található. Budapesten a hétköznap 15.000.- Ft feletti, Pénteken és hétvégén 30.000.- Ft feletti rendeléseket kiszállítjuk a megadott áron, de egyes termékeink kedvezőbb áron a raktárunknál is átvehetők.
Az esetek 90% ban a fővárosban szolgáltatunk, azonban az ország bármely pontjára vagy külföldre is szívesen szállítunk ki.
Ennek feltétele, hogy a szolgáltatás értékének a kiszállítás legfeljebb a 20% a lehet.
Ez hozzávetőlegesen 50km-enként br. 50.000.- Ft megrendelést igényel. Hétköznap, esetleg pénteken amikor a kapacitásunk elbírja, teszünk kedvezőbb kivételt.
Erről szíves érdeklődését várjuk.
 
Miért jó bérelni?
A különbőző hangrendszerek eltérő célokat szolgálhatnak, így a csoportosítsaink is erre irányulnak. Szempontként merül fel a lesugározni kívánt terület mérete, a vendégszám, a műsorszolgáltatás típusa is pl.: élő zene, elektronikus zene, háttérzene, beszéd, vagy ezek keveréke.
A termékpalettánkon sok típus szerepel melyeket mi már jól ismerünk. Ezek külön külön is nagy értékűek, a különböző műfajokhoz sokszor eltérő eszközöket használunk, azok minősége kiváló és szinte mindet ( ezt az ár tartalmazza ) tartozékaival kiszállítunk, összeszerelünk, beállítjuk és a rendezvény végeztével elhozzuk. Tehát a bérléssel együtt egy komolyabb szolgáltatást is kap aki tőlünk rendel. Egy ilyen széles és minőségi palettát egy átlagos vagy alkalmanénti felhasználónak nem érné meg fentartani, a telepítéssel járó fejtörést és munkát pedig teljesen átvállaljuk, barátságos és illedelmes modorral kísérve.
Továbbá a kiszálláskor mindenre fel vagyunk készülve, sok a tartalék kábel, átalakító van nálunk így semmilyen váratlan, vagy kellemetlen meglepetés nem tud érni a telepítés során.
Tényleg csak egy konnektorra van szükségünk, minden mást teljes értékűen szolgáltatunk.
 
Tartós, vagy több napos bérlés esetén kérjen egyedi ajánlatot.
 
 
Amennyiben kérdése van, a kapcsolat menüpontban vagy az alábbi elérhetőségeken keressen bizalommal:
 
Markót Szabolcs
Hétfőtől - Péntekig 10:00-18:00 ig +36309272870